بیوگرافی و افتخارات احمدرضا عابدزاده از ابتدا تا کنون » دانلود کلیپ فوتبال گلهای فوتبال فروش فیلم فوتبال گل سیتی هایلایت استقلال پرسپولیس HD

بیوگرافی ها

برای مشاهده متن کامل هر مطلب بر روی ان کلیک کنید

بیوگرافی های مرتبط با این مطلب

پربازدیدترین بیوگرافی ها

بیوگرافی و افتخارات احمدرضا عابدزاده از ابتدا تا کنون

  • نوشته شده توسط sadeghi
  • 4-09-1393, 07:01
  • 2753 بازدید
  • 145 پسند شده
توسط: sadeghi در 4-09-1393, 07:01
بیوگرافی و افتخارات احمدرضا عابدزاده از ابتدا تا کنون

نام بازیکن : احمدرضا عابدزاده

ملیت : ایران

باشگاه ها : تام اصفهان ، منتخب اصفهان ، ژاندارمری ، استقلال ، سپاهان ، پرسپولیس

بازی ملی : 79

محل تولد : آبادان

تاریخ تولد : 4 خرداد 1345

 

 

 

احمدرضا عابدزاده (زاده ۴ خرداد ۱۳۴۵ - آبادان) دروازه‌بان سابق تیم ملی فوتبال ایران و باشگاه استقلال تهران و باشگاه پرسپولیس تهران است

دوران ورزشی

بیوگرافی و افتخارات احمدرضا عابدزاده از ابتدا تا کنون

عابدزاده در تیم هلال احمر اصفهان در سن 18 سالگی

 

 

این دروازبان سال‌های اولیه دهه ۶۰ در تیم هلال احمر اصفهان بازی می‌کرد؛ و پس از آن سال‌ها در تیم تام اصفهان زیر نظر حسین چرخابی بازی کرد. پنج بار اسمش از منتخب جوانان خط خورد ولی سماجت وی باعث شد تا سال ۱۳۶۴ جوانان اصفهان همراه با عابدزاده بازی کنند. ۱۸ سال بیشتر نداشت که به اردوی تیم ملی جوانان دعوت شد و در اواخر همین سال عضو ثابت تیم ملی گردید. سپس به تهران آمد و پیراهن استقلال تهران را به تن کرد وی در همین سال ازدواج کرد.

 

حضور در استقلال:

درسال 69به استقلال تهران پيوست او دراين سال با استقلال به قهرماني کشور رسيد. 

 

 


 قهرمانی با استقلال پس از شکست دادن پرسپولیس در دربی 32

 

 

عابدزاده در مرداد ماه 1370 دومین قهرمانی تاریخ استقلال را به همراه سایر بازیکنان کسب کرد. در آن مسابقات عابدزاده به عنوان بهترین دروازبان جام انتخاب شد.

همچنين دراين سال و دربهمن ماه به قهرماني ليگ باشگاههای فوتبال تهران به همراه استقلال رسيد.
او يک فصل ديگر هم براي استقلال بازي کرد وبعد از 3فصل حضور دراستقلال مجددا درسال72به اصفهان برگشت ويک فصل را هم در سپاهان اصفهان سپري کرد.

 

 

بیوگرافی و افتخارات احمدرضا عابدزاده از ابتدا تا کنون

 

 

 

وی سپس به تیم سپاهان اصفهان رفت و بعد به تیم پرسپولیس تهران منتقل شد

 

بیوگرافی و افتخارات احمدرضا عابدزاده از ابتدا تا کنون

 

 

 

و از دوم دی ماه ۱۳۷۳ رسماً به حفاظت از دروازه پرسپولیس تهران پرداخت و در سال ۷۴ با رکورد ۱۸ بازی با خوردن ۵ گل رکورد دست نیافتنی به جایی گذاشت و اولين قهرمانيش با پرسپوليس دردي ماه 74 درليگ پنجم آزادگان بدست آورد.
مجددا درتير76 ودرليگ ششم آزادگان پرسپوليس بابرد 3بر0استقلال قهرمان اين مسابقات شد.

 

بیوگرافی و افتخارات احمدرضا عابدزاده از ابتدا تا کنون

 

بیوگرافی و افتخارات احمدرضا عابدزاده از ابتدا تا کنون

 

 

عابدزاده در تیم ملی:

 

 

بیوگرافی و افتخارات احمدرضا عابدزاده از ابتدا تا کنون

 

 

 

 

 

بیوگرافی و افتخارات احمدرضا عابدزاده از ابتدا تا کنون

 

 

در بهمن 64، 19 ساله بود كه با پيراهن تيم‌ملي ب به تيم‌ملي ب روماني باخت و يك گل بد خورد تا پيروز جغتاپور در ادامه بازي‌ها به او ترجيح داده شود، اما يك سال بعد به حكم مرحوم دهداري دروازه‌بان اول تيم‌ملي فوتبال شد و تا تابستان سال 67، اين سنگر را حفظ كرد. عابدزاده با شركت در 76 بازي ملي، ركورددار اين عرصه است ضمن اينكه با تيم‌ملي در بازي‌هاي آسيايي 90 پكن قهرمان شد و در جام‌جهاني 1998 فرانسه حاضر شد و در راه صعود به جام‌جهاني، پيروزي برابر آمريكا، قهرماني در آسيايي 90 و مقام سوم در جام ملت‌هاي 88 و 96، نقشي فراموش نشدني داشت. خبرگزاري فرانسه، او را به عنوان مهره كليدي فوتبال ايران بعد از انقلاب انتخاب كرد. احمدرضا را مي‌شود محبوبترين گلر تاريخ فوتبال ايران ناميد.

 

 

 

 

 

تیم ملی ایران بعد از ماجرای استعفای ۱۴ بازیکن تیم ملی  در بازی های آسیایی ۱۹۸۶ دچار تغییر و تحول زیادی شده بود و پرویز دهداری معلم اخلاق فوتبال ایران نسل جدیدی از بازیکنان ایران را به این تورنمنت برد که سالها در ترکیب تیم ملی درخشیدند.
تیم ملی ایران در این مسابقات مقابل قطر و امارات با نتایج ۲- صفر و ۱- صفر پیروز شد، با ژاپن به تساوی ۰-۰ رسید و به کره جنوبی ۳- صفر باخت.
در نیمه نهایی، تیم ملی ایران مغلوب ضربه سر ماجد عبدالله عربستانی شد و در بازی رده بندی نیز پس از تساوی بدون گل با چین، در ضربات پنالتی با درخشش احمدرضا عابدزاده ۳- صفر پیروز شد و به مقام سومی دست یافت.

 

بیوگرافی و افتخارات احمدرضا عابدزاده از ابتدا تا کنون

 تیم ملی ایران در جام ملتهای آسیا 1986 - در بازی مقابل ژاپن

 

 

 

اوج شهرت احمدرضا در بازی‌های آسیایی ۱۹۹۰ پکن اتفاق افتاد که با وجود آسیب دیدگی از ناحیهٔ انگشتان دست، با مهار ۲ پنالتی در فینال مسابقات در برابر کره شمالی ایران را به قهرمانی آسیا رساند او در طول این مسابقات جمعاً ۲ گل دریافت کرد که هر دو گل نیز از روی نقطه پنالتی وارد دروازه عابدزاده شد. در آن دوره از مسابقات علی پروین سرمربی تیم ملی فوتبال ایران بود.

وی در ۷۸ بازی ملی شرکت نموده و مجموعا ۵۲ گل دریافت کرده است که از این جهت یک رکورد جالب توجه‌است. وی در بازی‌های مقدماتی جام جهانی ۱۹۹۸ فرانسه یکی از ارکان موفقیت تیم ملی فوتبال ایران در راه صعود به جام جهانی بود.

در نظرسنجی برنامه نود در سال ۱۳۸۸ وی به عنوان محبوب ترین بازیکن سه دهه اخیر فوتبال ایران انتخاب شد.

 

خداحافظی از تیم ملی فوتبال:

تیم ملی ایران در سومین و آخرین بازی خود در جام جهانی 1998 روز 4 تیر 377 در مون پلیه به مصاف آلمان رفت و 2- صفر شکست خورد. احمدرضا عابدزاده در آن بازی به عنوان کاپیتان تیم ملی هدیه ای به یورگن کلینزمان کاپیتان ژرمن ها داد که در زلزله رودبار در سال 69 با ایرانیان ابزار همدردی کرده بود.

او بعد از بازگشت تیم ملی از جام جهانی 1998 به تیم ملی دعوت نشد و یک سال نیز به دلیل مصدومیت و جراحی زانو از میادین دور بود. در اواخر سال 78 به فوتبال بازگشت و بازی های درخشان او و فشار رسانه ها باعث شد تا جلال طالبی سرمربی وقت تیم ملی مجبور به دعوت او به تیم ملی شود.

تیم ملی قبل از سفر به لبنان برای حضور در جام ملت های 2000 آسیا راهی قطر شد تا یک بازی دوستانه برگزار کند. طالبی در آن بازی احمدرضا عابدزاده را در ترکیب تیم ملی قرار نداد و در بازگشت تیم ملی از قطر، دروازه بان تکرار نشدنی تیم ملی اعلام کرد برای همیشه از فوتبال ملی خداحافظی می کند. جلال طالبی سرمربی تیم ملی برای کنار گذاشتن او دلیل عجیبی آورد و اینکه پاسپورت او مشکل داشته و ما نمی توانستیم او را به لبنان ببریم، اما خود عابدزاده جو نامناسب تیم ملی را دلیل خداحافظی اش اعلام کرد. با این وضعیت، آخرین بازی ملی او در همان جام جهانی 1998 و مقابل آلمان بود.

 

بیوگرافی و افتخارات احمدرضا عابدزاده از ابتدا تا کنون

 

خداحافظی از فوتبال:

وی سرانجام روز جمعه ۲۳ دی ماه سال ۱۳۸۴ در حالی که چند سال بود که فوتبال را کنار گذاشته بود، به صورت افتخاری در دیدار دوستانه پرسپولیس و بایرن مونیخ مدت کوتاهی بازی کرد و به صورت رسمی از دنیای فوتبال خداحافظی کرد، الیور کان دروازه بان افسانه‌ای فوتبال آلمان و باشگاه بایرن مونیخ، وی را در آغوش گرفت. از دیگر بازیهای به یاد ماندنی عقاب آسیا (لقبی که طرفداران فوتبال به عابدزاده دادند) بازی ایران و امریکا و همین طور ایران و استرالیا که بادرخشش خیره کننده او همراه بود و منجر به صعود ایران به جام جهانی شد نام برد.

بیوگرافی و افتخارات احمدرضا عابدزاده از ابتدا تا کنون

 

 

 

افتخارات ورزشی

مهر ۱۳۶۲: کسب قهرمانی اصفهان با تیم «تام» در هفده سالگی.

دی ۱۳۶۵: قهرمانی با تیم فوتبال منتخب اصفهان در دومین دوره از مسابقات فوتبال لیگ استانی قدس.

اردیبهشت ۱۳۶۹: عزیمت به تهران و حضور در تیم فوتبال استقلال تهران و کسب قهرمانی لیگ کشور با آبی پوشان در روز چهارم خرداد ۶۹.

مهرماه ۱۳۶۹: قهرمانی با تیم ملی در بازی‌های آسیایی ۱۹۹۰ پکن، با مهار سه ضربه پنالتی برابر کره شمالی در فینال

مرداد ماه ۱۳۷۰: قهرمانی با تیم استقلال در مسابقات فوتبال جام باشگاه‌های آسیا بعد از پیروزی دو بر یک برابر لیائونینگ چین

بهمن ماه ۱۳۷۰: قهرمانی با تیم استقلال در مسابقات فوتبال جام باشگاه‌های تهران

دی ماه ۱۳۷۴: قهرمانی در مسابقات فوتبال لیگ پنجم آزادگان با تیم پرسپولیس و رکورد هجده بازی بدون گل خورده

تیرماه ۱۳۷۶: قهرمانی در مسابقات فوتبال لیگ ششم آزادگان با تیم پرسپولیس

آذر ماه ۱۳۷۶: صعود با تیم ملی فوتبال به مسابقات جام جهانی ۱۹۹۸ فرانسه بعد از مساوی با تیم ملی استرالیا

خرداد ماه ۱۳۷۸: قهرمانی با پرسپولیس در لیگ هشتم آزادگان

تیر ماه ۱۳۷۸: قهرمانی با پرسپولیس در جام حذفی کشور

اردیبهشت ۱۳۷۹: قهرمانی با پرسپولیس در لیگ نهم آزادگان.[۸]

 

نکات جالب از عملکرد عابدزاده:

یکی از مهمترین رکوردهای عابدزاده در فوتبال ایران عدم دریافت بیش از دو گل در تایم 90 دقیقه ای بازی های ملی است. این تاکید را از آن جهت قید می‌ نماییم که یک بار در یک بازی 120 دقیقه ای برابر ژاپن در مقدماتی جام‌جهانی 98، 3 گل خورد. از دیگر آمارهای جالب عابدزاده دریافت تنها 52 گل در 77 بازی ملی است. اما یکی از نکات جالب عملکرد او حضور در 8 بازی پرسپولیس مقابل استقلال بوده که آمار یک دوره جالب بی شکست را در کارنامه او ثبت کرده است.

چنین مردی که هیچ گاه به استقلال نباخته صاحب یک رکورد دیگر هم هست؛ بی شکستی برابر پرسپولیس آن هم در دورانی که بازیکن تیم های حریف پرسپولیس بوده است. عابدزاده در عرصه باشگاهی بازیکن تیم های هلال احمر اصفهان، تام اصفهان، ژاندارمری تهران، سپاهان اصفهان، استقلال تهران، سایپا و در دوره مربیگری استیل آذین و حالا راه‌آهن بوده است. او 5 بار با پیراهن استقلال برابر پرسپولیس بی شکست بوده است. برد 2 ـ 1 برابر پرسپولیس در روز 4 خرداد 69، مساوی 1ـ1 با این تیم در روز 28 دی 69، تساوی صفر ـ صفر در روز 4 بهمن 70 که روز خداحافظی محسن زمانی از داوری بود، پیروزی 2ـ0 در روز 15 بهمن 70 و بالاخره مساوی 0 ـ 0 در روز 11 دی ماه 1371 از مهمترین مصاف های بی شکست احمدرضا مقابل پرسپولیس بوده است. او در عرصه باشگاهی با تیم های تام اصفهان، ژاندارمری، هلال احمر و سایپا مقابل پرسپولیس بازی نکرد. اما در دو دیدار دوستانه با پیراهن تام اصفهان و ژاندارمری هم برابر پرسپولیس بی شکست مانده است.

البته او در دورانی که به عنوان دستیار پیروانی در تیم استیل آذین حضور داشت، یک بار مغلوب پرسپولیس شده است. این شکست در 11 اردیبهشت 89 با نتیجه 2 بر0 اتفاق افتاد. دیداری که در آن علی دایی سرمربی پرسپولیس بود.

درخشش ابدی یک دروازه‌بان نابغه

بدون هیچ تردیدی احمدرضا عابدزاده افسانه‌ای‌ترین دروازه‌بان تاریخ دربی‌های سرخابی است... دروازه‌بانی که حتی یک بار هم از زمین بازنده بیرون نیامد (البته بدون احتساب پیروزی آیین‌نامه‌ای و ۳ بر صفر استقلال در آن دربی جنجالی که ۲-۲ تمام شد) عابدزاده چه آن زمان که از دروازه‌ استقلال دفاع می‌کرد و چه آن روزگار که درون دروازه پرسپولیس بود، به رقیب دیرینه نباخت... این رکورد افسانه‌ای با درخشش در اغلب دربی‌ها همراه بود، هرچند او درون دروازه استقلال یک گل تاریخی از پرسپولیس و پیوس خورد و درون دروازه پرسپولیس هم حریف مهدی هاشمی‌نسب یاغی نشد و چند فقره از مهم‌ترین گل‌های دربی را عقاب آسیا خورده است اما به هر حال پرچم عابدزاده همچنان بالاست. مردی بی‌تکرار که لقب عقاب آسیا برازنده‌اش بود. عابدزاده را نمی‌توان دوست نداشت.

 

 

 

 

 

مربی‌گری


عابدزاده مربی‌گری را در سال ۲۰۰۱ در تیم سایپا به عنوان مربی دروازه‌بانان شروع کرد، وی در سال ۲۰۰۵ به تیم استقلال اهواز رفت و از تیر ۱۳۸۷[۹] تا دی ۱۳۸۸ به عنوان مربی دروازه‌بانان باشگاه پرسپولیس فعالیت داشت. وی در سال ۲۰۱۰ با سمت مربی به تیم استیل‌آذین رفت. در سال ۲۰۱۴ به دنبال مشکلات بابک زنجانی مالک باشگاه راه آهن و خرید امتیاز این تیم توسط حمید استیلی با سمت مربی دروازه بانان این تیم به فوتبال و لیگ برتر برگشت.

 

 

 

ارسال نظر

نام:* ایمیل:*
نظر شما:
سوال:
حاصل 16+4 مساوی؟ (به عدد)
پاسخ:*

همه نظراتی که فاقد محتوای تبلیغاتی و یا توهین امیز باشد پس از تایید مدیران سایت منتشر می شوند

بازدید کننده محترم شما هنوز به عضویت درون سایت در نیامده اید , پیشنهاد میکنم درون سایت عضو شوید ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.